Content

Breadcrumb

Antifoane casca Peltor Optim 2Antifoane externe Peltor Optim 2
zoom

Antifoane externe atasabile la casca OPTIME 2

Producator: PELTOR
Cod produs: RT2651
Comanda telefonica: 0749.129.314; 0727.036.911
Comanda email: office@safetyplus.ro
Pret vânzare fara TVA: 109,69 lei
Valoare TVA: 20,84 lei
  • Descriere
  • Reviews
Antifoane externe atasabile la casca OPTIME 2 PELTOR
Antifon extern atasabil la casca conform EN 352-3
Suport: otel inoxidabil
Fono-absorbant: burete poliuretanic
Fabricatie: Suedia

• Optime II au fost dezvoltate pentru medii cu zgomot solicitante si atenueaza la un nivel maxim chiar si frecventele extrem de joase.
• Pernutele de etansare sunt umplute cu o combinatie unica de lichid si spuma. Rezultatul este o etansare optima cu presiune redusa la contact, care asigura confort placut chiar si pentru utilizari pe perioade lungi. Pernutele de etansare sunt prevazute cu canale de ventilatie si sunt acoperite cu folie igienica patentata, moale.
• Optime II sunt o alegere potrivita pentru mediile tipice cu zgomot industrial puternic sau pentru utilajele din constructii, aeroporturi si lucrari agricole.
 
Nu există comentarii pentru acest produs.

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante