Content

Breadcrumb

Drager_Pac_5500__4d95b7302b162.jpgDrager_Pac_5500__4d95b7302b162.jpg
zoom

Drager Pac 5500 CO

Producator: Dräger
Cod produs: D8322008
Comanda telefonica: 0749.129.314; 0727.036.911
Comanda email: office@safetyplus.ro
Preţ de bază cu taxă: 1.710,92 lei
Pret vânzare fara TVA: 999,00 lei
Reducere: -522,11 lei
Valoare TVA: 189,81 lei
  • Descriere
  • Reviews
Analizoarele monogaz Dräger Pac 5500 CO garanteaza monitorizarea sigura a aerului ambiental siasigura o avertizare rapida în cazul aparitiei unor concentratii periculoase de monoxid de carbon.
 
Afisajul de dimensiuni mari si iluminat permite citirea cu usurinta a simbolurilor intuitive afisate.
Dräger Pac 5500 CO are durata de utilizarenelimitata prin schimbarea senzorului si/sau bateriei.
 
Aparatul este destinat pentru operarea pe perioade lungi de timp.
Utilizând un PC cu software instalat, interfata IR permite utilizatorului sa efectueze cu usurinta configurari, calibrari, sau descarcari ale datelor memorate.
 
Mic si robust
Dimensiunile si greutatea analizoarelor Dräger Pac 5500CO sunt ideale pentru monitorizarea personala. Carcasa acestor aparate mici si ergonomice este acoperita cu cauciuc. Aparatele întrunesc cerintele IP 65. Un clip asigura fixarea sigura a aparatului de purtator.
 
Alarme multiple
Aparatele sunt prevazute cu alarme multiple, setabile pe doua nivele de alarmare. In plus, fata de alarma sonora, o alarmavizualasi una vibratorie avertizeaza utilizatorul în cazul aparitiei unor concentratii periculoase ale gazelor monitorizate.
Inainte ca instrumentul  saajunga la sfârsitul perioadei sale de utilizare, precum si în cazul aparitiei unor erori de functionare, utilizatorul va fi de asemenea avertizat.
 
Noua generatie de senzori DrägerSensors XXS
Aparatele din familia Pac sunt echipate cu noua generatie de senzori DrägerSensors XXS. Senzorii Dräger XXS  au un timp de reactie foarte scurt datoritareactiilor electrochimice rapide si duratei de difuzie foarte mici.
 
Interval de operare reglabil
Aceastafunctie, disponibila pentru Dräger Pac 5500 CO, permite setarea unei perioade individuale de operare în zile, de ex. pentru a stabili o anumita data pentru efectuarea calibrarii, a inspectiei, sau pentru încheierea perioadei de functionare. Setarea se poate efectua cu ajutorul PC-ului pe care s-a instalat software-ul  Pac Vision or CC Vision.
 
Testarea preciziei masurarii
Dräger Pac 5500CO sunt prevazute cu posibilitatea testarii preciziei masurarii.Daca este necesara testarea preciziei masurarii, pe afisaj va aparea un simbol de avertizare. Intervalul de testare poate fi stabilit de utilizator. Testarea poate fi efectuata manual sau automat cu ajutorul unei statii de testare. Procedura de ajustare a testului poate fi activata utilizând un PC pe care s-a instalat software-ul Pac Vision sau CC Vision. Rezultatul testarii (admis sau respins) va fi memorat de aparat.
 
Calibrarea si configurarea
Pentru configurarea, calibrarea sau  ajustarea  individuala a testului de precizie a masurarii,  instrumentul trebuie conectat prin intermediul unui suport de transfer date la un PC, pe care s-a instalat software-ul Pac Vision or CC-Vision
De asemenea, exista posibilitatea configurariisicalibrarii mai multor aparate în acelasi timp. Pentru aceasta, este disponibil Dräger E-Cal System.
 
Memorie de evenimente
Dräger Pac 5500 CO este prevazut cu memorie de evenimente. In memoria aparatului pot fi stocate 60 de evenimente. Daca apare evenimentul  nr. 61, valoare corespunzatoare va fi memorata peste cea mai veche valoare memorata. Pentru descarcarea datelor stocate, însotite de datasi ora, se utilizeaza un PC pe care s-a instalat software CC Vision sau gas Vision.

DATE TEHNICE:
Dorare:
1senzor electrochimic
Masurare: prin difuzie
Alimentare: baterie cu Litium
Dimensiune: 64 x 84 x 25 mm
Masa: cca. 120 g
Conditii de lucru:
-30 ... +50 °C
-700 ... 1300 hPa
-10 .... 90 % umiditate relativa
Clasa de protectie: IP65
Alarme: acustica >90 dB(A), optica, vibratorie
Alarma acustica: cu doua tonuri >90 dB, la distanta de 30 cm
Aprobari: Marca CE (89/336/EEC, 94/9/EC)
Certificare EX: ATEX  I/II  M 1/1 G-EEx ia I/II C T4  CENELEC
Timp de operare: nelimitata prin schimbarea senzorului si/sau bateriei
Senzor CO, domeniu  masura 0 .... 500 ppm
Alarme A1: 30 ppm A2: 60 ppm
Afisaj: digital, indica gazul masurat (CO)
Durata de viata a bateriei (la 25 ° C, 8 ore/zi, 1 min alarma/zi): 2 ani
Memorie de evenimente: stocheaza max. 60 de evenimente cu data si ora
Nu există comentarii pentru acest produs.

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante