Content

Breadcrumb

Scurtcircuitor_monofazat_SPTScurtcircuitor_monofazat_SPT
zoom

Scurtcircuitor monofazat SPT

Producator: SAFETY
Cod produs: ScM-u- Sf/lf- Isc-C/P
Comanda telefonica: 0749.129.314; 0727.036.911
Comanda email: office@safetyplus.ro
Pret vânzare fara TVA: 595,13 lei
Valoare TVA: 113,07 lei
  • Descriere
  • Reviews

Dispozitiv mobil de scurtcircuitare si legare la pamant monofazat, pentru statii si posturi de transformare, echipat cu clema de legare la faza tip cleste si clema manuala de legare la pamant.
Cod: ScM - u - Sf / lf - Isc - C/P

Domeniu de utilizare:
Dispozitivul mobil de scurtcircuitare si legare la pamant, monofazat universal pentru statii si posturi de transformare, echipat cu clema de legare la faza tip cleste si clema manuala de legare la pamant este un mijloc de protectie impotriva aparitiei accidentale a tensiunii la locul de munca, servind la de limitarea zonei de lucru si la descarcarea fazelor de sarcinile capacitive remanente sau induse din instalatiile invecinate.

Montarea/demontarea clemelor se va realiza numai cu ajutorul unei prajini electroizolante echipata cu adaptor tip baionet. Se utilizeaza impreuna cu adaptoare pentru bara plata sau rotunda, aflate in montaj fix in instalatie.

Elemente componente: Clema legare la faza tip clesteClema manuala de legare la pamant • Conductor de legare la pamantHusa pentru transport

 

 

Nu există comentarii pentru acest produs.

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante