Content

Breadcrumb

Scurtcircuitor_trifazat_bare_plateScurtcircuitor_trifazat_bare_plate
zoom

Scurtcircuitor trifazat pentru bare plate

Producator: SAFETY
Cod produs: Ms-CAR- Iscn- 3xSf/Lf- Sp/Lp-P/p
Comanda telefonica: 0749.129.314; 0727.036.911
Comanda email: office@safetyplus.ro
Pret vânzare fara TVA: 3.927,83 lei
Valoare TVA: 746,29 lei
  • Descriere
  • Reviews

Dispozitiv mobil de scurtcircuitare (scurtcircuitor mobil) trifazat pentru bare plate, echipat cu cleme automate rapide.
Cod: Ms - CAR - Iscn - 3 x Sf/Lf - Sp/Lp - P/p

Domeniu de utilizare:
Se utilizeaza in instalatii electrice prevazute cu bare plate, pentru care timpul de actionare al protectiei de rezerva este de maximum 1 secunda si curentul de scurtcircuit Iscn este de maximum 30 kA.
Dispozitivul mobil de scurtcircuitare este un mijloc de protectie impotriva aparitiei accidentale a tensiunii la locul de munca, servind la delimitarea zonei de lucru si la descarcarea fazelor de sarcinile capacitive remanente sau induse din instalatiile invecinate. Montarea/demontarea clemelor de legare la faza se va realiza numai cu ajutorul unei prajini electroizolante.

Tip instalatie: bare plate din statii si posturi de transformare.

Montare: de la sol.

Elemente componente:

Cleme automate rapide de legare la faza (3 buc) • Clema manuala de legare la pamant (1 buc) • Ansamblu de derivatie (1 buc) • Conductor de legare la faza (3 buc) • Conductor de legare la pamant (1 buc) • Husa pentru transport (1 buc)

 

Nu există comentarii pentru acest produs.

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante