Content

Breadcrumb

Centurile complexe combinate sunt formate dintr-o centura de pozitionare si o centura complexa. Pot fi utilizate în toate domeniile de activitate unde exista un risc de cadere de la înaltime si, de asemenea, pentru pozitionarea lucratorului si limitarea deplasarii acestuia. De ele se pot atasa mijloace de legatura fixe sau reglabile, detasabile sau nedetasabile.

Centurile multifunctionale  sunt formate dintr-o centura de pozitionare, o centura complexa si o centura tip scaun. Pot fi utilizate în toate domeniile de activitate unde exista un risc de cadere de la înaltime si, de asemenea, pentru pozitionarea lucratorului si limitarea deplasarii acestuia. De asemenea, sunt folosite de catre alpinistii utilitari si echipele de salvare a persoanelor ramase suspendate.
Împreuna cu un mijloc de legatura, opritor de cadere si absorbitor de energie formeaza un sistem complex de oprire a caderii.
Chingile folosite la confectionarea centurilor complexe combinate sunt importate din Germania, sunt realizate din materiale foarte rezistente si de înalta calitate, rezistenta la rupere minim 3300 Kg, ceea ce îi confera o clasa superioara. Ata din care se realizeaza cusaturile de pe chingi este importata de asemenea din Germania si are o rezistenta si durabilitate foarte mare. Piese metalice sunt nichelate, proiectarea si constructia lor depaseste cu mult nivelul standardelor europene în vigoare.

Centuri complexe

Rezultate 1 - 6 din 6

Centura de siguranta RAPID

139,42 lei
Valoare TVA: 26,49 lei
Info

Centura de siguranta ENTERPRISE

210,60 lei
Valoare TVA: 40,01 lei
Info

Centura complexa XENON

228,70 lei
Valoare TVA: 43,45 lei
Info

Centura de siguranta RADON

310,64 lei
Valoare TVA: 59,02 lei
Info

Centura de siguranta ENDEAVOUR

320,43 lei
Valoare TVA: 60,88 lei
Info

Centura de siguranta ENTERPRISE AUTOMATIC

357,12 lei
Valoare TVA: 67,85 lei
Info

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante