Content

Breadcrumb

Corzile de pozitionare si mijloacele de legatura, împreuna cu alte componente (elemente de fixare si ancorare, absorbitoare de energie, centuri complexe) formeaza un sistem de protectie împotriva caderii de la înaltime.
Realizate din materii prime de foarte buna calitate si rezistenta mare, corzile de pozitionare si mijloacele de legatura VERTIQUAL sunt dovada incontestabila a calitatii germane. Corzile cu diametru de 12 mm au o rezistenta minima la rupere de 36 KN, respectiv 40 KN pentru cele de 14 si 16 mm. În constructia lor, au fire interioare de marcaj, iar pe exterior fire distincte de semnalizare a uzurii.
Cusaturile terminatiilor sunt realizate de masini de ultima generatie, cu programe controlate de computer, din ata speciala produsa tot în Germania, asigurând astfel siguranta sporita produsului finit. Aplicarea tubului dur termocontractor asigura un plus de protectie pentru cusaturi chiar si în medii umede.
Componentele metalice sunt nichelate, tratate împotriva oxidarii, depasind cu mult cerintele standardelor europene.
Domenii de utilizare: toate domeniile industriale, lucrari de întretinere, acolo unde se cere pozitionarea lucratorului la altitudine, de exemplu structuri metalice, alpinism utilitar, telecomunicatii etc.

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante