Content

Breadcrumb

Toate modelele VERTIQUAL de opritoare de cadere pe suport flexibil urmeaza acelasi principiu: usor de utilizat în diferite aplicatii, intra în actiune pe lungimi scurte, un grad de securitate ridicat, realizate din materiale rezistente si de foarte buna calitate.
Coarda: productie germana, de calitate, rezistenta la rupere de 36 KN pentru diametru de 12 mm, respectiv 40 KN pentru cea de 14 mm.
Absorbitoarele de energie sunt responsabile pentru reducerea energiei cinetice care se degaja în urma unei caderi. Limita maxima admisa este de 6 KN, dar proiectarea si constructia absorbitoarelor VERTIQUAL permite intrarea lor în functiune la un nivel mult mai mic, reducând astfel riscurile ce pot aparea în urma unei caderi.
Cusaturile terminatiilor sunt realizate de masini de ultima generatie, cu programe controlate de computer, din ata speciala produsa tot în Germania, asigurând astfel siguranta sporita produsului finit. Peste ele se aplica un tub dur termocontractor, care ofera un plus de protectie pentru cusaturi chiar si în medii umede.
Componentele metalice sunt nichelate, tratate împotriva oxidarii, depasind cu mult cerintele standardelor europene.

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante