Content

Breadcrumb

Dräger

Nici o imagine setată
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Dräger Este Lider al ONU internationale în Domeniul medicinii si al tehnologiei de Sigurantei. Fondata în 1889 în Lübeck, Dräger o Lume crescut Intr -o , o intreprindere DAX - enumera în Generatie de -a cincea ca o afacere de Familie . Succesul nostru pe termen pulmonar Este predicata pe o cultura corporativa orientata spre Patru Valoare Cu Forte centrala : Colaborare stransa Cu clientii Nostri , expertiza angajatilor Nostri , de inovare continua si o Calitate excelenta .

" Tehnologie pentru Viata " Este principiul ne ghidam de îngrijire Noastra si misiunea . Ori de cate ORI acestea disloca pacta sunt - în situatii clinice , industrie , minerit SAU Serviciilor de urgenta - Produse Dräger o proteja , sprijini si de o Salva Vieti .

Divizia de Securitate ofera clientilor sai Solutii complete de management de RISC, Cu un accent special al ONU asupra siguranrei personale si protejarea instalatiilor de productie . Portofoliul Divizia de Securitate reale includ Sisteme stationare si mobile de detectarea gazelor , protectie respiratorie , Echipamente de stingere incendiilor o , Echipamente profesionale scufundari , Alcool si de droguri si un instrumentelor de testare .

Gama de Produse Medicale Divizia acopera anestezie statii de lucru , Echipamente de ventilatie pentru unitatile de ventilatie intensiva si de ingrijire la domiciliu , de urgenta si de Telefonie Mobila , Echipamente de incalzire terapie pentru sugari , Echipamente de monitorizare un pacientului , Solutii IT si Sisteme de de management de privirea .

Dräger sunt Aproape 11.000 de angajati din intreaga Lume Este si prezenta în peste 190 de Tari de pe glob . Grupul sustine organizatii de vanzari si Servicii version peste 40 de Tari

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante