Dräger

Nici o imagine setată
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Dräger Este Lider al ONU internationale în Domeniul medicinii si al tehnologiei de Sigurantei. Fondata în 1889 în Lübeck, Dräger o Lume crescut Intr -o , o intreprindere DAX - enumera în Generatie de -a cincea ca o afacere de Familie . Succesul nostru pe termen pulmonar Este predicata pe o cultura corporativa orientata spre Patru Valoare Cu Forte centrala : Colaborare stransa Cu clientii Nostri , expertiza angajatilor Nostri , de inovare continua si o Calitate excelenta .

" Tehnologie pentru Viata " Este principiul ne ghidam de îngrijire Noastra si misiunea . Ori de cate ORI acestea disloca pacta sunt - în situatii clinice , industrie , minerit SAU Serviciilor de urgenta - Produse Dräger o proteja , sprijini si de o Salva Vieti .

Divizia de Securitate ofera clientilor sai Solutii complete de management de RISC, Cu un accent special al ONU asupra siguranrei personale si protejarea instalatiilor de productie . Portofoliul Divizia de Securitate reale includ Sisteme stationare si mobile de detectarea gazelor , protectie respiratorie , Echipamente de stingere incendiilor o , Echipamente profesionale scufundari , Alcool si de droguri si un instrumentelor de testare .

Gama de Produse Medicale Divizia acopera anestezie statii de lucru , Echipamente de ventilatie pentru unitatile de ventilatie intensiva si de ingrijire la domiciliu , de urgenta si de Telefonie Mobila , Echipamente de incalzire terapie pentru sugari , Echipamente de monitorizare un pacientului , Solutii IT si Sisteme de de management de privirea .

Dräger sunt Aproape 11.000 de angajati din intreaga Lume Este si prezenta în peste 190 de Tari de pe glob . Grupul sustine organizatii de vanzari si Servicii version peste 40 de Tari