Content

Breadcrumb

Filtrele Dräger X-plore Rd90 cu un conector filetat specific Dräger sunt proiectate pentru utilizarea cu semimastile Dräger X-plore 4390 si 4790. In plus, in combinatie cu adaptorul pentru cutia de filtru 40/90 aceste filtre pot fi folosite cu toate mastile Dräger cu un conector standard conform EN-148-1. Suplimentar, aceste filtre au o carcasa de aluminiu si sunt ambalate individual pentru a proteja filtrele pana acestea vor fi utilizate.
Avantajele dvs. pe scurt:
Filtrele seriei X-plore Rd90 va protejeaza impotriva unei game largi de particule, gaze si vapori cum ar fi compusi organici si anorganici, cloride, clorura de hidrogen, sulfura de hidrogen, acid cianhidric, bioxid de sulf, amoniac, vapori de mercur.
Daca este depozitat corespunzator, filtrul are o durata de viata de 6-12 ani (in functie de tipul filtrului) si este reciclabil.

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante