Content

Breadcrumb

Masca protectie Drager X-plore 5500Masca_Drager_X-plore_5500
zoom

Masca Drager X-plore 5500

Producator: Dräger
Cod produs: R55270
Comanda telefonica: 0749.129.314; 0727.036.911
Comanda email: office@safetyplus.ro
Pret vânzare fara TVA: 305,10 lei
Valoare TVA: 57,97 lei
 • Descriere
 • Reviews
Masca intreaga cu filtru dublu Dräger X-plore 5500 ofera un confort inalt la purtare si siguranta. Constructia inovativa cu profil scazut a fost dezvoltata pentru a asigura vizibilitate clara in toate partile. Dispozitivul de fixare speciala de tip baioneta asigura o manuire usoara. Gama larga de filtre baioneta combinata cu mastile intregi X-plore 5500 va protejeza cu usurinta chiar si in timpul efectuarii celor mai dificile sarcini.
Avantajele dvs. pe scurt:
 • Constructia cu profil scazut asigura vizibilitate clara in toate partile
 • Trei marimi intr-o singura masca - simplifica logistica.
 • Etansarea dublustrat la fata cu actiune tripla de etansare asigura o potrivire perfecta la fete indiferent de forma si marimea lor.
 • Fixare sigura si usoara de tip baioneta.
 • Multe posibilitati de combinare a filtrelor.
 • Curele de cap usor de ajustat.
  Domenii de utilizare:
  Dräger X-plore® 5500 este extrem de multilateral datorita gamei largi de filtre baioneta Dräger X-plore cu care se poate folosi. In ceea ce priveste industria chimica, constructia de nave, intretinere, utilitati publice sau industria de prelucrare a deseurilor - puteti gasi aici protectia corespunzatoare pentru aplicatiile dvs. speciale.
Nu există comentarii pentru acest produs.

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante