Content

Termeni si conditii

 
Comanda minima este de 50 RON + TVA
Termenul de livrare este cuprins intre 2 si 30 zile.
 
Plata produselor se poate efectua in avans (pe baza facturii proforme in contul RO25BTRL03801202L44862XX deschis la Banca Transilvania) sau ramburs la primirea coletului (dupa autentificare pe site aveti posibilitatea sa alegeti aceasta optiune de plata)
 
Produsele sunt expediate cu firme de curierat (nu se trimit colete prin Posta Romana):
 
 
 

Tarife Fan Courier
Colet postal: 10,00 RON pentru primul kg

Pentru fiecare kg suplimentar: 0,85 RON
Taxa ramburs (se aplica atunci cand plata se face ramburs) - 5,00 RON

Pentru livrari / colectari in afara retelei: 0,70 RON/km
Tarifele nu contin TVA

FAN COURIER - localitati pentru care nu se percep kilometrii suplimentari

 

 

Conditii Legale

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta.
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Produsul poate fi returnat numai daca se afla in conditii perfecte, inclusiv ambalajul.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Perioada estimata de rambursare a contravalorii produsului este de cel mult 30 de zile de la retur. Taxa de expediere a produsului nu se returneaza.

Garantia Produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie specifica fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

Termeni si Conditii de colaborare
Datele de contact le regasiti in sectiunea CONTACT.
Comandarea produselor din acest site implica acceptarea acestor Termeni si Conditii.

Despre produse
Produsele prezentate pe www.safetyplus.ro sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate (Directivei Europene 89/686/CEE).
Toate produsele satisfac prevederile HG nr. 115/2004.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la acest serviciu pe perioada nedeterminata.

Raspundere
Activ Safety SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna,  in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate.

Dispute si Conflicte
Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Confidentialitate
Va garantam confidentialitatea datelor personale introduse la crearea unui cont de utilizator pe acest site. Aceste informatii nu vor fi divulgate unei terte parti (cu exceptia acordului scris din partea dvs. si conditiilor prevazute de lege) si vor fi folosite doar pentru: facturare, raspunsuri la intrebarile adresate de dvs, livrarea produselor .

-------------------------------------
Legislatie privind comertul electronic:

Legea nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianti si consumatori
Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
Legea 365/2002 privind comertul electronic
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
Legea 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic
Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
Legea comertului electronic - in vigoare ( legea 365/2002 cu modificarile aduse prin Lege 121/2006)
Ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta - in vigoare ( OG 130/2000 cu modificarile aduse prin legea 51/2003 si legea 373/2007)
Ordonanta nr. 85 din 19 august 2004 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta privind serviciile financiare (Versiunea actualizata prin modificarile aduse de Legea 399/2004 si Legea 363/2007)
 

ANPC - Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Cu Stima,  ACTIV SAFETY SRL

 

ACTIV SAFETY

 

 

Tel Orange: 0749.129.314

Tel Vodafone: 0727.036.911

Fax: 0332.815.825

E-mail: office@safetyplus.ro

activ@safetyplus.ro

 

 

 

 

 

 

 Viziteaza magazinul ACTIV SAFETY pe ShopMania

Echipamente de lucru si protectie

Echipamente de lucru si protectie: manusi de protectie, incaltaminte de protectie (Pantofi, sandale, bocanci, cizme), imbracaminte de lucru si protectie (salopete, veste, imbracaminte reflectorizanta , impermeabila, costum chimic, anticaloric, echipamente pentru sudori, imbracaminte de iarna), ochelari, viziere de protectie, antifoane, casti protectie, casca protectie sudura, protectie respiratorie  (semimasti, masti, filtre, sisteme de protectie cu aer comprimat), echipamente de lucru la inaltime, semnalizare rutiera, detectoare de tensiune, scurtcircuitoare de tensiune, prajini electroizolante